1919

Η ΑΡΧΗ 

Περίπου το 1919 στην περιοχή του Μαψού Κορινθίας ο Σταύρος Γεώργαρης ξεκίνησε την καλλιέργεια της ελιάς στις ιδιόκτητες εκτάσεις της οικογένειας Γεώργαρη, με καθαρά βιοποριστικό σκοπό. Με πενιχρά μέσα παραγωγής αλλά και με σκληρή χειρωνακτική εργασία κατάφερε σε πολύ δύσκολα χρόνια να αναπτύξει δειλά δειλά τις πρώτες εκτάσεις με ελαιόδεντρα της ποικιλίας “Μανάκι”.

 


1975

Η ΕΞΕΛΙΞΗ 

Το 1975 ο Μιχαήλ Γεώργαρης εισήλθε δυναμικά στο χώρο ως η δεύτερη γενιά παραγωγού, αναβαθμίζοντας τους ήδη υπάρχοντες ελαιώνες. Με καινοτόμες για την εποχή ιδέες αλλά και ως γνώστης της δυναμικής του προϊόντος, κατάφερε σε λίγα χρόνια να συμπληρώσει με ελαιόδεντρα τις οικογενειακές μας εκτάσεις, δυναμικής περίπου 100 στρεμμάτων. 

 


2000

ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ

Το 2000 σε μια κίνηση πρωτοπορίας αλλά και ως μια έμπρακτη απόδειξη της αγάπης του για το περιβάλλον, εντάχθηκε στην ομάδα της Δ.Η.Ω (Οργανισμός Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων).Έτσι, εισήγαγε στην αρένα της αγοράς το 100% Βιολογικό, Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο μας. 


ΣΗΜΕΡΑ

ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ 

Οι καιροί άλλαξαν, αλλά εμείς παραμένουμε μια οικογενειακή επιχείρηση που σκοπό έχει στην άμεση πρόσβαση του καταναλωτή στο αυθεντικό προϊόν μας. Συνεχίζουμε να εξελισσόμαστε με τη χρήση των πιο σύγχρονων μέσων παραγωγής, με συνεχείς ποιοτικούς ελέγχους του προϊόντος, αναλύσεις εδάφους και καρπού αλλά και συνεχή επιστημονική επιτήρηση.